Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφημίσου τώρα
 

Βρησκόμαστε λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγένων, η επισκεψημότιτα του goGrevena.com έχει εκτινάθει, Καταχώρισε τώρα την επιχείρηση σου στα νέα οικονομικά πακέτα μας. Σε περιοδούς οικονομίκης κρίσης οι αποφασηστικοί επαγγελματίες πετυχαινούν.

 

Η ομάδα του goGrevena.com

 
Δελτίου Τύπου 27/12/2009

Με χαρά σας ανακοινώνουμε, ότι τα στατιστικά στοιχεία του goGrevena.com Tourist Portal για την εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν στις 194171 εμφανίσεις.

 Ο πρώτος και μοναδικός τουριστικός οδηγός των Γρεβενών προσέλκυσε φέτος το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών από όλη την Ελλάδα  που αναζητούσαν πληροφορίες για τα ξενοδοχεία και για τις γευστικές τους εξορμήσεις  στο Νομό Γρεβένων.

 
Πιστεύουμε ότι οι προσπάθειες της ομάδας υποστήριξης και προώθησης του goGrevena.com για την προβολή  και ανάπτυξη του εναλλακτικού τουρισμού του Νομού μας, άρχισαν να αναγνωρίζονται και αποδίδουν. 

Ελπίζουμε και ευελπιστούμε στην στήριξη όλων σας για να αποκτήσει ο Νομό μας τη θέση που του αξίζει.

Για τα Γρεβενά μας,
Η ομάδα υποστήριξης και προώθησης του goGrevena.com

 

 

 
Δελτίο Τύπου 27/12/09

Τα στατιστικά στοιχεία του goGrevena.com Tourist Portal για την εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν στις 194171 εμφανίσεις.