Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφημίσου
 
Γιατί αξίζει να διαφημιστείτε στον οδηγό μας ;

 

Ο βασικότερος λόγος είναι ότι θα έχετε μια άμεση, εύκολα προσβάσιμη διαφήμιση. Επίσης, ένας ακόμη βασικός λόγος είναι ότι πλέον, αν κάποιος θέλει να σχεδιάσει τις διακοπές του, θα αναζητήσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες στο internet. Αν μπορεί εύκολα να εντοπίσει την επιχείρησή σας και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, τότε αυξάνονται οι πιθανότητες να σας προτιμήσει. Το goGREVENA.COM σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε τη δική σας εταιρική καταχώρηση όπου μπορείτε να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να ορίσετε τα στοιχεία επικοινωνίας σας, αλλά και  να δείξετε τις φωτογραφίες σας.

 

 

Πως θα βρουν την καταχώρησή μου ;

 

Το goGREVENA.COM είναι ο Πρώτος και Μοναδικός Τουριστικός Οδηγός των Γρεβενών. Βασισμένο σε σύγχρονες τεχνολογίες προώθησης των σελίδων του, και διαφημίζοντας εμείς συνεχώς στις μεγαλύτερες διαδικτυακές διαφημιστικές καμπάνιες το goGREVENA.COM διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό επισκέψεων την ημέρα. Έτσι είναι πιο εύκολο για όσους ψάχνουν να μάθουν πληροφορίες για τα Γρεβενά να εντοπίσουν το portal μας, και κατ' επέκταση και την καταχώρησή σας. Αυτό βοηθάει τον επισκέπτη χωρίς να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο να βρει εύκολα και γρήγορα τις πληροφορίες που χρειάζεται.
 
Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα!

 

 

 
Δελτίο Τύπου 27/12/09

Τα στατιστικά στοιχεία του goGrevena.com Tourist Portal για την εβδομάδα των Χριστουγέννων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και έφτασαν στις 194171 εμφανίσεις.